Promotionale
2 februarie 2017
Colantari
2 februarie 2017
ROLL-UP

Sistem expozitional portabil, usor de montat si demontat ceea ce il face foarte practic, de diverse dimensiuni - printul se strange automat, pe un rulou tensionat, intr-o cutie din aluminiu.

POP-UP

Sistem expozitional portabil, cu structura de aluminiu, de diverse dimensiuni, usor de montat si demontat, avand fete rigide din PVC printat sau material textil printat.

STEAGURI

Sistem expozitional portabil, cu structura de aluminiu, de diverse dimensiuni, de tip lacrima sau vela, fiind format dintr-un catarg si material textil personalizat. Baza poate fi cu tarus (pentru fixare in pamant) sau cu picior (pentru fixare pe beton/ciment).

DESKS

Sistem expozitional portabil, cu structura de aluminiu sau PVC, de diverse dimensiuni si forme, folosit pentru diverse actiuni de sampling, prezentari de produs, campanii publicitare. Personalizarea se poate face atat cu autocolant, cat si print direct.

STANDERE

Sistem expozitional portabil, cu structura de aluminiu sau plexiglas, folosit pentru afisajul stradal (people stopper) sau pentru afisarea brosurilor (standuri de brosuri).

STANDURI PREZENTARE

Sisteme prefabricate, modulare, pe acelasi principiu cu sistemul pop-up, sau realizat pe baza unui proiect si executat din diverse materiale (MDF, PAL, aluminiu, forex).

CORTURI

Sisteme cort cu structura de aluminiu expandabila si invelis realizat din material impermeabil, disponible intr-o multitudine de culori sau complet personalizate.

CONTACT